PRIHAJAMO V TVOJE MESTO! BODIFIT MURSKA SOBOTA …kmalu

Delite objavo

Prijavi se na natečaj in postani del BODIFIT ekipe Murska Sobota. Si za nov izziv? BODIFIT želi s tabo deliti navdušenje, energijo in strast do aktivnega življenja.

V mesto prihaja najboljši fitnes: postani del ekipe!

V septembru odpiramo nov kineziološki premium center, kjer želimo ustvariti okolje s strokovno ekipo, ki jim zdrav način življenja predstavlja strast in iščejo priložnost, da svojo strast pretvorijo v poslovno kariero. 

Prijavi se na natečaj za BODIFIT Murska Sobota

Si za nov izziv? BODIFIT želi s tabo deliti navdušenje, energijo in strast do aktivnega življenja. 

V mesecu marcu bo v Murski Soboti potekal veliki BODIFIT natečaj

V svoj kolektiv vabimo kineziologe, fizioterapevte, trenerje, inštruktorje, maserje in receptorje.

Morda iščemo prav tebe! Če ste strastni športniki, komunikativni, vedno polni idej in uživate v dinamičnem okolju, ste ravno tisto, kar iščemo. Pri nas verjamemo, da je strast in predanost ključ do uspeha, zato vam ponujamo priložnost, da delate v okolju, kjer je vsak dan drugačen.

Zakaj postati del BODIFIT ekipe?

  • Mednarodni pečat kakovosti: Kot mednarodno priznana znamka smo sinonim za strokovnost na področju rekreacije, fitnesa in wellnessa. To odpira vrata priložnostim ne samo doma, ampak tudi v mednarodnem okolju.
  • Vodilni na trgu: BODIFIT je največja organizacija v Sloveniji, ki pokriva celoten spekter fitnesa, skupinske vadbe, pilatesa, rekreacije in regeneracije. To pomeni, da boste delali z najboljšimi in se učili od vodilnih v industriji.
  • Najobsežnejša fitnes mreža: Pridružitev BODIFIT timu vam odpira vrata do dela v osmih sodobno opremljenih centrih po vsej Sloveniji. To vam omogoča, da gradite svojo profesionalno mrežo, delite znanje in izkušnje z vrhunskimi strokovnjaki iz panoge ter nenehno napredujete na svoji karierni poti.
  • Dve desetletji inovacij: Že več kot 20 let razvijamo in izpopolnjujemo vadbene pristope in programe. Vlagamo v naš kader, jih usposabljamo na najvišjem nivoju in gradimo organiziran sistem dela.
  • Iz sanj v resničnost: Če je vaša strast do gibanja tista, ki vas žene, vam BODIFIT omogoča, da to strast spremenite v poklic. Živite svoje sanje vsak dan, ko vodite, navdihujete in spodbujate druge k aktivnemu življenjskemu slogu.
Osebni treningi

V septembru odpiramo nov kineziološki premium center, kjer želimo ustvariti okolje s strokovno ekipo, ki jim zdrav način življenja predstavlja strast in iščejo priložnost, da svojo strast pretvorijo v poslovno kariero. 

Naši kineziološki centri ponujajo dinamično in energično delovno okolje, timsko povezovanje, zanimive teambuildinge ter nenehno strokovno izpopolnjevanje.

Napredni fitnes

Prijave sprejemamo do 5. marca!

Prijavi se na natečaj in se pridruži največji ekipi strokovnega kadra na področju fitnesa v Sloveniji. 

Prijave z življenjepisom in motivacijskim pismom zbiramo na info@bodifit.net s pripisom »Prijava na natečaj v Murski Soboti«

Za dodatne informacije nas kontaktiraj na 080 9889.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.