BODIFIT INŠTRUKTORICA POMETLA S KONKURENCO NA POLJSKEM

Delite objavo

Asja se je pretekli vikend, 26. in 27. maja 2018 v Poznanu na Poljskem udeležila tekmovanja  NEWCOMER 2018 – International presenter casting pod okriljem EU4YA by tiguar. International PT & Fitness Convention, in osvojila prvo mesto.

Asja Pajk, 26-letna diplomirana kineziologinja je BODIFIT inštruktorica vodenih vadb, ki se je 26. in 27. maja 2018 v Poznanu na Poljskem udeležila tekmovanja  NEWCOMER 2018 – International presenter casting pod okriljem EU4YA by tiguar. International PT & Fitness Convention, in osvojila prvo mesto.

Ni klasičen intervju. Je in bo zgodba. Je nadaljevanje z zanosom začrtane poti, ki jo prežemata predanost, strokovnost, strast. Kot BODIFIT.

O Asji malo drugače.

  • Z BODIFIT ZGODBO sem se prvič srečala na EUROFIT FESTU 2017, kjer me je navdušila pozitivna energija organizatorjev. Vsi so bili zelo prijazni, dogodek pa je bil enkraten. Takrat še nisem vedela, da bom postala del ekipe, vendar sem vesela, da se je to zgodilo.
  • BODIFIT poslanstvo (pomagati ljudem izboljšati kakovost življenja, jih preprosto usmerjati nazaj k sebi, k temelju, h gibanju) me je navdušilo. Zato sem se odločila postati del te posebne vizije. Začela sem kot vsi – na začetku. In šla skozi obdobje spoznavanja sistema in ideje in se že kmalu prijavila na prvi tečaj za BODIFIT inštruktorja.
  • Spoznala sem, da postaja BODIFIT moj način življenja. Do odločitve za tečaj BODIFIT inštruktor sem prišla, ker je to enostavno del BODIFIT-a in je nekaj, kar nas povezuje in dela drugačne. Hkrati pa verjamem, da se nikoli ne smemo prenehati učiti, še posebej, če hočemo svoje delo opravljati zares predano, kakovostno in predvsem odgovorno.
  • Tečaj BODIFIT inštruktor priporočam vsem, ki si želijo svežih in strokovnih informacij s področja vodenja vadb in osebnega trenerstva. Je odličen začetek kariere inštruktorja skupinske in vodene vadbe, predvsem pa informacije temeljijo na dolgoletnih izkušnjah iz prakse.
  • Zelo mi je všeč, da ima BODIFIT 7 centrov in pa dejstvo, da lahko člani z eno karto vadijo v vseh 7 centrih. Naši člani so res prijetni, dostopni in z veseljem pridem v službo tudi zaradi njih in jim posvetim svoj čas in energijo. Kdor zares vzame BODIFIT za svoj način življenja, zagotovo lahko izboljša kakovost svojega življenja.
  • Moji dosežki na tekmovanjih: Na prvo tekmovanje sem se prijavila na EUROFIT FESTU leta 2016. To je bil zame kot nek spoznavni nastop, saj sploh nisem vedela, kaj pravzaprav počnem … Enostavno prepustila sem se. Naslednje je bilo v Španiji, ki je zaradi večjega števila vadečih in udeležencev predstavljalo veliko večji izziv in novo še večjo izkušnjo. Veselila sem se vnovičnega tekmovanja na EUROFIT FESTU 2018, kjer sem osvojila naslov naj inštruktorja leta, kar je bila zame potrditev truda in vsakodnevnega trdega dela. Nenazadnje pa sem maja letos tekmovala na Poljskem in osvojila prvo mesto, kar je bilo zaradi visokega nivoja mojih sotekmovalcev zame veliko presenečenje.
  • Ali mi je BODIFIT pomagal na moji tekmovalni poti, na kateri se mednarodno udeležujem različnih tekmovanj za naj prezenterja, in to zelo uspešno, pravzaprav zmagovalno? EUROFIT FEST je bil pravzaprav moj prvi tekmovalni dogodek, kasneje pa mi je BODIFIT tečaj dal zelo pomembno osnovno znanje, ki ga prej nisem dobila/imela. Ko sem te osnove začela združevati z znanjem od prej, se je moj napredek začel poznati tako na tekmovanjih kot pri vsakodnevnem delu. Za uspeh na tekmovanjih pa je gotovo pomemben tudi čas in trud preteklih let in izobraževanj, tečajev in izkušenj v Sloveniji in v tujini. BODIFIT kot družina, ekipa mi daje zelo veliko podporo pri mojem udejstvovanju na tekmovanjih, za kar sem hvaležna.
  • Gibanje je kot dihanje. Gibanje je življenje. In ples je zame posebna oblika gibanja. Verjamem, da skozi ples izrazimo čustva na drugačen način, ki se ne more primerjati z nobenim drugim. Občutek, ko se tvoje gibanje uskladi z glasbo, je poseben. Zato se trudim, da bi to približala čim več ljudem.
  • Nadaljevanje moje BODIFIT poti … Dosežki in udeležba na tekmovanjih so eno, vsakodnevno delo z ljudmi pa nekaj drugega. Tukaj inštruktor pridobi največ izkušenj kar se tiče komunikacije, razvoja svojega telesa in gibanja, zato se bom še naprej učila in si prizadevala čim bolj pomagati ljudem, svojim vadečim. Želim si to znanje prenašati naprej na vadeče ter bodoče inštruktorje in inštruktorice.
  • BODIFIT me je naučil, da je lažje, če si del ekipe, družine, če se lahko zanesemo eden na drugega in si med seboj pomagamo. Skupaj smo (naj)močnejši!

 

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.