BODIFIT INŠTRUKTOR – SKUPINSKA VODENA VADBA

Delite objavo

Je čas za korak naprej v vaši karieri?

Če želite svojo strast do skupinskih vodenih vadb spremeniti v uspešno kariero, z njo navdihovati druge ter pridobiti vse evropsko primerljive kompetence za samozavestno delo, potrebujete celostno izobraževanje, ki zagotavlja najsodobnejše znanje na tem področju.


Z vpisom na BODIFIT tečaj Fitnes inštruktor – skupinska vodena vadba pridobite celovito znanje, certifikat, specializirana znanja in kompetence za uspešno delo na evropskem prostoru.

6 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI TEČAJ
in postati inštruktor skupinsko vodene vadbe:

– Nadgrajen in še izboljšan tečaj po evropskih standardih!
– Diploma priznana s strani organizacije EuropeActive!
– OGROMNO PRAKTIČNEGA DELA »1 na 1«!
– NAJBOLJŠE razmerje med CENO in KAKOVOSTJO!
– Zagotovilo za uspešno in navdihujočo kariero, ki prinaša ogromno zabave, nenehno napredovanje in vseživljenjskega učenja.
– BREZPLAČEN*** DOSTOP do BODIFIT PLAYa, največjega slovenskega fitnes online portala z velikim naborom strokovno vodenih vadbenih programov z videi na zahtevo; gre za najširšo ponudbo gibanja, različnih svetovno priznanih konceptov in programov (na voljo je kar 200 različnih vadb s 24 vadbenimi zvrstmi). ***do zadnjega izpitnega roka

PREDZNANJE

Za udeležbo na tečaju ni potrebno predhodno znanje.

Za več informacij nas kontaktirajte na brezplačno telefonsko številko: 080 9889

Prijave in informacije -> bodifit-akademija.si

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.