BODIFIT darilni paketi 2023

Delite objavo

Praznična ponudba vrhunskih daril za vaše najbližje je tukaj🎄

Pred vrati je prazničen decembrski čas, ko se spomnimo na vse pomembne in posebne ljudi v našem življenju, ki jih želimo presenetiti in se jim vsaj ob koncu leta zahvaliti s pozornostjo, posebnim darilcem. 🎅

V BODIFITU smo za vas pripravili posebno praznično ponudbo čarobnih paketov, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki ga oseba, ki ji je namenjen, potrebuje, ali si ga že dlje časa želi. Morda pa boste med njimi našli takšnega, ki bo motiviral vas ali obdarjeno osebo spodbudil k vadbi, ki jo že dalj časa načrtuje. Ali pa takšnega, ki bo aktivnim izboljšal vadbeno izkušnjo ali pripomogel k rezultatom, ki si jih želi.

V naši spletni trgovini lahko tako izbirate med enajstimi prazničnimi paketi, ki so sestavljeni iz BODIFIT storitev ali izdelkov, prav tako pa lahko izbirete med darilnimi karticami različnih vrednosti.

Darilne pakete in bone lahko kupite kar v BODIFIT centrih, da bo zadeva čim hitrejša, pa lahko celoten nakup opravite z le nekaj kliki v naši spletni trgovini http://bodifit-shop.com/, naročeno pa vam v nekaj dneh pošljemo na želeno lokacijo.

Za vse dodatne informacije o ponudbi smo vam na voljo preko telefonske številke:

📞 040 173 733

🎁 https://www.bodifit-shop.com/darilni-paketi-2023/ 

Veselimo se vašega naročila in vam želimo lepe in mirne praznike 🌟 ⛄

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.