BODIFIT dan v Citycentru Celje

Delite objavo

BODIFIT dan v Citycentru Celje. Začenja se nova BODIFIT sezona in naša rdeča nit te sezone je oz. ostaja GIBANJE! Telesu moramo dajati dovolj gibanja vedno, vsa leta. Gibanje je privilegij in pogoj za bolj kakovostno in predvsem bolj polno življenje. Opravljali bomo brezplačno bioimpedančno testiranje na Omronu in seveda brezplačne posvete s fitnes inštruktorji o vaših ciljih, željah in stanju, ki ga pokaže Omron. 

3.11. nas najdete v Citycentru Celje

Začenja se nova BODIFIT sezona in naša rdeča nit te sezone je oz. ostaja GIBANJE! Telesu moramo dajati dovolj gibanja vedno, vsa leta. Gibanje je privilegij in pogoj za bolj kakovostno in predvsem bolj polno življenje. Opravljali bomo brezplačno bioimpedančno testiranje na Omronu in seveda brezplačne posvete s fitnes inštruktorji o vaših ciljih, željah in stanju, ki ga pokaže Omron.

Idejo ravnovesja v gibanju (poslušati svoje telo) se trudimo prenašati na naše člane, v aktiven način življenja, zato vabljeni, da se udeležite predstavitvenih 20 min. vadb. Ob 18:00 se začnemo ogrevati z Fusion YOGO (izjemno popularen vadbeni program v katerem se prepletajo tradicionalne tehnike joge ter premišljeno dodani koncepti moderne fitnes vadbe) in nadaljujemo s vadbo Fusion HIIT (Zagotovo trend zadnjih let. Gre za tako imenovan visoko intenzivnostni trening, za katerega je dovolj le 40 min) s katero povečuje moč, hitrost, aerobno, anaerobno kapaciteto in metabolizem.

Po vadbah sledi degustacija in nasveti za praktično uporabo prehranskih dopolnil in dodatkov. Vsak zainteresiran prejeme 20% popust, ki ga lahko vnovči na prenovljeni strani BODIFIT-SHOP-a. Od 16:00 do 19:00 ure bodo na voljo tudi 10 minutne masaže (obvezna predhodna najava na tel. 051/669 999 do 2.11. do 21:00 ure).

V sklopu BODIFIT AMBASADORSTVA so bo predstavilo podjetje ROCKTAPE s kineziološkimi trakovi za tiste, ki želimo izboljšati gibanje in odpraviti bolečine.

Naredite nekaj zase in za svoje telo, obiščite naše centre, preizkusite vadbe in stopite iz cone udobja. Verjemite, telo vam bo hvaležno!

Druge objave ...