BLACK FRIDAY: Brezplačna vadba V ŽIVO!

Delite objavo

V tednu črnega petka se lahko vadb BODIFIT PLAY V ŽIVO vsakdo udeleži brezplačno!

Ker tako mi kot tudi vi pogrešamo druženje na vadbah, to nadomeščamo z BODIFIT PLAY v živo, kjer vadimo tako na daljavo a vseeno skupaj.  Povezani smo preko spletnih kamer, tako da lahko BODIFIT inštruktorji spremljajo in popravljajo vašo izvedbo vaj. 

Vadbe potekajo preko portala BODIFIT PLAY, ki poleg tega ponuja tudi več kot 100 video vodenih vadb na zahtevo, priročnike za vadbo in prehrano ter tudi možnost online osebnega trenerstva ali pakete preoblikovanja.

NOVOST – v tednu BLACK FRIDAY se lahko udeležite katerekoli vadbe na urniku (ali pa kar vseh) popolnoma brezplačno! Povabite svoje prijatelje, sorodnike, sodelavce, poštarja ali kogarkoli, ki bi ga to utegnilo zanimati – da vadi skupaj z vami in nami – v udobju svojega doma. Akcija velja od 23. do 27. novembra.

Kako do BREZPLAČNE VADBE? Preprosto izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo na vaš email poslali povezavo, preko katere boste dostopali do izbrane vadbe.

Posebnih pripomočkov, sploh ob prvi udeležbi, ne potrebujete. Nekatere vadbe se lahko izvajajo le s podlogo, pri nekaterih pa bomo improvizirali s plastenkami vode, palicami in drugimi pripomočki, ki se najdejo v vsakem stanovanju.

Se vidimo?

P. S.: Če ne veste, kaj bi izbrali: z vadbo FUSION PILATES ne morete zgrešiti.

Akcija je potekla.

Druge objave ...