3- MESEČNI PAKET PREOBLIKOVANJA: Začnite svojo pot do aktivnega in atraktivnega jaza!

Delite objavo

Iščete celovit program vadbe in prehrane, ki vam bo pomagal doseči vaše fitnes cilje? Ste pripravljeni na spremembo in na bolj zdrav način življenja? Potem je 3-mesečni paket preoblikovanja BODIFIT prava izbira za vas. Dajte si priložnost, da le v treh mesecih preoblikujete svoje telo in odprite vrata novemu jazu, ki se bo odražal v vašem telesu, energiji in samopodobi.

Prepustite se strokovnim trenerjem, ki vas bodo pod mentorstvom vodili skozi celotno pot preobrazbe.

Kaj pričakovati:

 • bolj pozitivno samopodobo,
 • nič več bolečin v hrbtenici,
 • več energije za premagovanje vsakodnevnih ovir,
 • dobro počutje v lastnem telesu,
 • ponovno uporabo garderobe, za katero ste mislili, da je več ne boste oblekli.Začnite ponovno živeti!

Paket preoblikovanja vsebuje:

 • 3 mesece neomejene fitnes vadbe,
 • 3 mesece neomejene vodene vadbe,
 • 12 treningov z osebnim trenerjem,
 • dnevnih prehrane in svetovanje,
 • 3x diagnostično testiranje.
 
 

Kako poteka 3-mesečni paket preoblikovanja?

Začnemo s postavitvijo realnih in dosegljivih ciljev skupaj z vašim osebnim trenerjem. Na podlagi vaših ciljev bomo oblikovali individualni 3-mesečni načrt vadbe, ki bo ustrezal vašim potrebam in sposobnostim.

Pred začetkom programa boste opravili prvo diagnostično testiranje z InBody napravo. To testiranje nam bo dalo osnovne podatke o vaši telesni sestavi, kot so mišična masa, maščoba in telesna voda. Te podatke bomo uporabili za spremljanje vašega napredka skozi celoten program. Na osnovi teh podatkov pa se vam bo sestavil individualno prilagojen osebni program, ki vas bo vodil skozi tedne fitnes vadbe, skozi najrazličnejše zvrsti vodene vadbe, online vadbe, skozi ustrezno prehrano do želenih rezultatov.

Nekje na polovici programa boste opravili drugo testiranje z InBody napravo. To testiranje nam bo omogočilo, da ocenimo vaš napredek in vidimo, kako se je vaša telesna sestava spremenila v odzivu na vadbo. To bo odličen pokazatelj vaše motivacije in potrditev, da ste na pravi poti do svojih ciljev.

Po mesecu in pol boste že v ustaljeni rutini vadbe. Vaše telo se bo navadilo na vadbo in začeli boste videti in čutiti rezultate. To je idealen čas za to, da se osredotočite na nadaljnji napredek in si postavite nove, še ambicioznejše cilje.

Na koncu programa boste opravili tretje in zadnje testiranje z InBody napravo. To testiranje nam bo dalo končne rezultate vašega 3-mesečnega preoblikovanja. Videli boste, koliko ste napredovali v smislu mišične mase, maščobe in telesne vode.

Podrobnejše informacije o 3-mesečnem preoblikovanju preberite v naši blog objavi.

 

3-mesečni paket preoblikovanja BODIFIT je idealen za:

 • vsakogar, ki želi shujšati in preoblikovati telo,
 • ljudi, ki želijo izboljšati svojo telesno pripravljenost in zdravje,
 • posameznike, ki potrebujejo motivacijo in podporo pri doseganju svojih fitnes ciljev.

 

Prijavite se še danes in začnite svojo pot do bolj aktivnega in atraktivnega jaza!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.