3. BODIFIT Švic fest

Švic fest na stepu

Delite objavo

Po dolgem času čakanja končno prihaja BODIFIT DOGODEK tega leta. Dogodek, kjer bomo z miganjem poskrbeli za zabavo, široke nasmehe in »prešvicano« telo. Prihaja 3. BODIFIT ŠVIC FEST!

3. BODIFIT ŠVIC FEST

Ste se pripravljeni prepustiti fantastičnim vadbam, ki so namenjene prav vam in so popolnoma brezplačne?

Tokrat boste lahko skupaj z nami švicali na treh enkratnih lokacijah po Sloveniji!

10. 9. – Ljubljana
11. 9. – Celje
18.9 – Maribor

Vse vadbe so brezplačne za BODIFIT člane (možnost včlanitve), primerne za vsakogar, za sodelovanje pa je potrebna predhodna prijava TUKAJ.

CILJ: Vzpodbuditi čim več ljudi h gibanju in storiti nekaj koristnega za telo ter hkrati poskrbeti za obilo zabave.

Enkratna priložnost, da se BREZPLAČNO pridružite vadbam, ki jih že tako dolgo želite poskusiti.

Izvedbo dogodka je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Športne unije Slovenije ter Mestne občine Maribor.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.