🏋️‍♂️ BODIFIT Slovenija in RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO: Skupaj gradimo močno zgodbo uspeha! 🤾‍♂️

Delite objavo

S ponosom razkrivamo, da smo postali uradni fitnes partnerji RK Celje Pivovarna Laško, odpirajoč vrata novim dimenzijam športnih dosežkov.

Vstopite v naš svet, kjer šport, fitnes in zmagovalna miselnost postanejo eno. 🌟

Sodelovanje z enim najuspešnejših rokometnih klubov v Sloveniji odpira vrata k novim dosežkom. Skupaj gradimo pot k boljši prihodnosti, polni strasti do športa in dosežkov.
 
Kaj o skupnem sodelovanju misli direktor Marko Geršak: »Z velikim veseljem sporočam, da se BODIFIT Slovenija, kot vodilna organizacija na področju fitnesa v Sloveniji, ponosno povezuje z Rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško. Prepričan sem, da bo naše sodelovanje ključno pri ustvarjanju še boljših rezultatov kluba v prihodnosti. Z našimi vrhunskimi storitvami, kvalitetnimi izdelki in regeneracijskimi programi bomo neposredno prispevali k doseganju še večjih uspehov odlične ekipe RK Celje Pivovarna Laško v prihodnosti.«
 

Sodelovanje BODIFIT-a in RK Celje Pivovarna Laško ni le partnerstvo, temveč zavezništvo med športom in zdravjem, med zmagovalno miselnostjo in vrhunsko pripravljenostjo. Podpiramo lokalno skupnost in gradimo zmagovalno tradicijo. 🌍💚

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.