Bodifit play tv

BODIFIT
Play

Znak BODIFIT Play

Prvi slovenski fitnes portal z video vadbami na zahtevo.

Dostop do portala BODIFIT Play preko VIP kluba

Če ste upravičeni do uporabe portala BODIFIT Play in ste prejeli voucher, potem spodaj izberite vaš VIP klub in vnesite pravilno voucher kodo. Ko vse potrdite, se registrirajte in pri registraciji uporabite kodo popusta, ki jo vpišite v polje “coupon”. Nato začnite uporabljati portal in uživajte v vadbah. Za dodatne informacije se lahko obrnete na našo brezplačno številko 080 9889 ali na info@bodifit.net.

Še niste BODIFIT član?

#BODIFITPLAY

BODIFIT članarina znaša 10 €/leto. BODIFIT člani lahko članarino kadarkoli podaljšajo, vsakič se doda dodatno leto od datuma poteka. Če članarina ni veljavna, se obrok mesečne naročnine na BODIFIT Play dvigne na znesek za NEČLANE.

Imetniki zlatega BODIFIT paketa so tisti, ki imajo veljavno BODIFIT pogodbo za vadbo, ki so jo sklenili na BODIFIT centru. Po preteku veljavnosti pogodbe oz. po odpovedi zlatega paketa, se dostop do portala BODIFIT Play onemogoči.

BODIFIT član lahko postanete na katerem koli BODIFIT centru ali v BODIFIT shopu, lahko pa postanete član tudi na tej povezavi!

Nečlani so vsi, ki nimajo veljavne BODIFIT članarine. Če ne veste, do kdaj vam velja članarina, se lahko obrnete na info@bodifit.net ali na brezplačni tel. 080 9889, kjer vam bodo naši svetovalci odgovorili v najkrajšem možnem času.

Brezplačno obdobje traja 7 dni, nato se vsak mesec obračuna znesek izbrane naročnine. V brezplačnem obdobju je na voljo glavnina vsebin.