Tečaj BURN HIIT (PROGRAM vol. 16)

Vabljeni na BURN HIIT tečaj, ki bo v nedeljo, 28. 9. v BODIFIT CELJE.

KAJ JE BURN HIIT?
REVOLUCIJA VODENIH VADB – BODIFIT BURN KONCEPTI!

BODIFIT program izvaja visokointenzivne »funkcionalne« vadbe že od leta 2010, trend teh vadb smo konceptualno in patentirano umestili v nabor naj vadb za sezono 2019/20.

Zakaj BURN HIIT? Ker je učinkovit! Ker prinaša rezultate! Ker navduši!

BURN HIIT je mešanica visokointenzivnega intervalnega treninga (HIIT) in tabata protokola. Je vadba, kjer se prestavljajo, preizkušajo meje in sposobnosti posameznika, značilna pa je po kratkem trajanju (do 40 min). Je vadba za napredne vadeče, aktivne športnike in druge v dobri telesni formi. Je nadgradnja drugih tako imenovanih funkcionalnih zvrsti in sodi med najbolj intenzivno vadbo v sklopu BODIFIT PROGRAMA.

KAJ JE BURN HIIT PROGRAM?
Po licenčnem delu je osnovna izvedba vadbe udeležencem poznana. Vadeči in inštruktorji pa potrebujejo več! V programskem dnevu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti. Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

Za več informacij in prijavo: bodifit-akademija.si/burn-hiit/

 

Scroll to Top