3.

BODIFIT

Švic fest

2021

dni
ur
min
Gremo!

Ne zamudite mega dogodka!

3. BODIFIT ŠVIC FEST se bo odvijal v soboto, 18. septembra, od 8.30 naprej na Glavnem trgu v Mariboru. Potrebujete samo športna oblačila in veselje do gibanja, nato pa se prepustite, da vas množica gibanja ponese naprej. Za sodelovanje je potrebna predhodna prijava.

Končno!

Več kot leto in pol je trajalo, da smo dočakali!  Spet bomo (za)migali! 

Prepustite se  vadbam, ki so namenjene prav vam in so popolnoma brezplačne? Zašvicajte z nami tako, kot se spodobi!

Izvedbo dogodka je omogočilo sofinanciranje Fundacije za šport, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Športne unije Slovenije ter Mestne občine Maribor. Dogodek poteka v okviru Evropskega tedna mobilnosti v Mariboru.

#BODIFIT #MyWayOfLife #EuropeActive #BeActiveDay #PovezaniVGibanju #MoveWeek #SlovenijaVGibanju #AktivnoStaranje #ZdravaVadba #VadbaZaZdravHrbet

3 lokacije dogodka

Za vse, ki vam je Maribor predaleč, pa vas 10. in 11. septembra vabimo:

Ljubljana

10.9.2021

Celje

11.9.2021

Maribor

18.9.2021

Švic fest na stepu

Galerija

Tedi na Švic festu

Partnerji

Si želite sodelovanja? Postanite eden od sponzorjev dogodka …

Prijavnica

Dogodek je BREZPLAČEN za BODIFIT člane, za tiste, ki to še niste, obstaja možnost včlanitve (celoletna članarina znaša 10€ in vam prinaša mnoge ugodnosti)

Soglašam, da me BODIFIT društvo oz. podjetje Victus, d.o.o. na moj elektronski naslov obvešča o dogodkih, prireditvah, programih in ugodnostih društva BODIFIT oz. podjetja Victus d.o.o. Seznanjen sem z dejstvom, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem s pisno zahtevo, poslano na naslov Preradovičeva ulica 22, 2000 Maribor ali z elektronsko izjavo poslano na marketing@bodifit.net

Pridruži se nam

marketing@bodifit.net

080 9889