Priporočila ob obisku BODIFIT centrov

Delite objavo

Ob ponovnem odprtju BODIFIT centrov smo se glede na situacijo seveda primorani držati določenih ukrepov. Tu so naša priporočila uporabnikom fitnes centrov.

1.       V objekt vstopajte posamezno.

2.       Zaščitno masko je priporočljivo uporabljati pri vstopu v center in izstopu iz njega oz. tam, kjer bi se nahajalo večje število ljudi.

3.       Pri vstopu in izstopu v BODIFIT center uporabljajte pripravljena razkužila za roke.

4.       Ob prvem obisku boste izpolnili izjavo zdravstvenega stanja.

5.       V primeru kakšnih bolezenskih znakov ali znakov okužbe dihalnih poti (oteženo dihanje, kašljanje, povišana telesna temperatura…), prosimo, ne prihajajte na vadbo.

6.       Garderobe se uporabljajo po navodilih strokovnih sodelavcev. Priporočamo, da pridite oblečeni v športna oblačila, pri nas se samo preobujete v čisto športno obutev. S seboj imejte dovolj oblačil, da se lahko po treningu preoblečete v suha oblačila. Uporaba tušev zaenkrat še ni dovoljena.

7.       Delovni čas in vsi urniki so objavljeni na naši spletni strani www.bodifit.net in na vadbenem centru. Med vadbenimi termini je 30 min pavza namenjena prezračevanju prostora in razkuževanju pripomočkov.

8.       Število vadečih v vadbenih prostorih je omejeno, prosimo, da v primeru zapolnjenih kapacitet počakate, da se vadbeno mesto v centru sprosti.

9.       Pri vstopu in izstopu v dvorano vodene vadbe uporabljajte pripravljena razkužila za roke.

10.    Zaradi omejenega števila vadečih v dvorani za skupinsko vadbo uvajamo sistem rezervacijTermin si lahko rezervirate na telefonski številki centra ali osebno na centru za 3 dni vnaprej. Če se ne bi mogli udeležiti vadbe, bodite obzirni do drugih vadečih in pravočasno prekličite rezerviran termin (najpozneje 2 uri pred vadbenim terminom).

11.    Za uporabo pripomočkov upoštevajte navodila inštruktorja. Pripomočki se po vadbi odložijo na posebej dogovorjeno mesto po navodilih inštruktorja.

12.    V prostore fitnes centra prihajajte pravočasno in se po nepotrebnem ne zadržujte v dvoranah ali garderobi.

13.    S seboj imejte obvezno vsaj eno brisačo.

14.    Če je mogoče, za vadbo prinesite svojo podlogo oz. blazino, elastike ali kakšne druge drobne osebne pripomočke.

15.    Priporočamo brezkontaktno plačevanje.

16.    V baru se lahko odpočijete in okrepčate ob upoštevanju varne razdalje in rednem razkuževanju rok.

17.    Zunanja obuvala in oblačila shranjujte po navodilih osebja centra.

18.    Vedno imejte varno razdaljo vsaj 1,5 metra od drugih vadečih.

19.    Pred in po vsaki uporabi trenažerja ali drugih pripomočkov le te obvezno razkužite oz. obrišite z dezinfekcijskim sredstvom oz. robčkom.

20.    Pri uporabi sanitarij bodite na varni razdalji, počakajte, da se ustrezno območje sprosti. Tudi tukaj velja razdalja 1,5 metra. Sledite pravilnemu postopku umivanja in razkuževanja rok

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.