OSREDNJA SLOVENIJA POZOR: Najobširnejša fitnes mreža v Sloveniji odpira nova mesta v svoji ekipi!

Delite objavo

Pridružite se revoluciji v fitnes industriji, skupaj bomo gradili bolj zdrav in aktivnejši jutri! Prijavite se na natečaj in postani del BODIFIT ekipe.

Nova delovna mesta v najboljših fitnes centrih v Osrednji Sloveniji: Postanite del naše zmagovalne ekipe!

Iščemo posameznike, ki so strokovno podkovani, motivirani in strastni do svojega dela. Skupaj bomo oblikovali in izvajali vrhunske programe vadbe, nudili individualne treninge ter svetovali o prehrani in zdravem načinu življenja. Pridružite se nam in postanite del ekipe, ki spreminja življenja!

Prijavite se na BODIFIT natečaj Osrednja Slovenija

V mesecu marcu poteka velik BODIFIT natečaj Osrednja Slovenija.

Postanite del dinamičnega in energičnega okolja, kjer vsak dan prinaša nove izzive in priložnosti za rast. Spremenite svojo strast v BODIFIT kariero!

V svoj kolektiv vabimo kineziologe, fizioterapevte, trenerje, inštruktorje, maserje in receptorje.

Morda iščemo prav vas! Če ste strastni športnik, komunikativni, vedno polni idej in uživate v dinamičnem okolju, ste ravno tisto, kar iščemo. Pri BODIFIT-u verjamemo, da sta strast in predanost ključ do uspeha, zato vam ponujamo priložnost, da delate v okolju, kjer je vsak dan drugačen.

Tedi na Švic festu

Zakaj postati del BODIFIT ekipe?

  • Mednarodni pečat kakovosti: Kot mednarodno priznana znamka smo sinonim za strokovnost na področju rekreacije, fitnesa in wellnessa. To odpira vrata priložnostim ne samo doma, ampak tudi v mednarodnem okolju.
  • Vodilni na trgu: BODIFIT je največja organizacija v Sloveniji, ki pokriva celoten spekter fitnesa, skupinske vadbe, pilatesa, rekreacije in regeneracije. To pomeni, da boste delali z najboljšimi in se učili od vodilnih v industriji.
  • Najobsežnejša fitnes mreža: Pridružitev BODIFIT timu vam odpira vrata do dela v osmih sodobno opremljenih centrih po vsej Sloveniji. To vam omogoča, da gradite svojo profesionalno mrežo, delite znanje in izkušnje z vrhunskimi strokovnjaki iz panoge ter nenehno napredujete na svoji karierni poti.
  • Dve desetletji inovacij: Že več kot 20 let razvijamo in izpopolnjujemo vadbene pristope in programe. Vlagamo v naš kader, jih usposabljamo na najvišjem nivoju in gradimo organiziran sistem dela.
  • Iz sanj v resničnost: Če je vaša strast do gibanja tista, ki vas žene, vam BODIFIT omogoča, da to strast spremenite v poklic. Živite svoje sanje vsak dan, ko vodite, navdihujete in spodbujate druge k aktivnemu življenjskemu slogu.

Zaradi širitve ekipe odpiramo na centrih BODIFIT Mengeš, BODIFIT Kamnik in  BODIFIT Ljubljana nova delovna mesta, kjer želimo ustvariti okolje s strokovno ekipo zaposlenih, ki ji zdrav način življenja predstavlja strast in iščejo priložnost, da svojo strast pretvorijo v poslovno kariero. 

Naši kineziološki centri ponujajo dinamično in energično delovno okolje, timsko povezovanje, zanimive teambuildinge ter nenehno strokovno izpopolnjevanje.

Prijave sprejemamo do 20. marca!

Prijavite se na BODIFIT natečaj in se pridružite največji ekipi strokovnega kadra na področju fitnesa v Sloveniji.

Prijave z življenjepisom in motivacijskim pismom zbiramo na info@bodifit.net s pripisom »Prijava na BODIFIT natečaj Osrednja Slovenija«.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na 080 9889.

Čas je, da stopite korak naprej v svoji karieri in postanete del nečesa izjemnega! Ne odlašajte in pošljite prijavo še danes!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.