K nam prihaja Alexis Batrakoulis

(PREDAVANJA & PRAKTIČNE DELAVNICE)
Specialistični programi vadbe za obvladovanje/nadzor debelosti in teže

Program zajema:

Obširen učni program za vse fitnes in druge strokovnjake, ki:

  • se ukvarjajo z ljudmi s prekomerno telesno težo oz. z obvladovanjem le-te in
  • želijo zliti teorijo in prakso na temo vadbe in prekomerne telesne teže z namenom ustreznega in učinkovitega izvajanja prilagojenih vadbenih programov oz. treningov.

Interaktivna delavnica, kjer teorija sreča prakso, za vse strokovnjake s področja vadb in drugih področij dela z ljudmi s prekomerno telesno težo oz. obvladovanjem le-te, ki želijo aplicirati individualiziran pristop ter ustrezno motivirati fizično neaktivne odrasle osebe, ki trpijo za prekomerno telesno težo, k bolj aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu.

CILJI UČNEGA PROGRAMA

  • Razumeti problem debelosti na globalni ravni,
  • približati se »posebnim« potrebam tovrstnih strank, ki so debele oz. imajo prekomerno telesno težo, jih motivirati, spodbuditi k rekreaciji, h gibanju, k spremembi načina življenja,
  • implementirati primerne in ustrezne vadbe, vaje in t. i. igre za vključitev strank, ki so debele oz. imajo prekomerno telesno težo,
  • oblikovati učinkovite vadbene rutine in programe za pomoč različnim strankam pri doseganju njihovih ciljev,
  • aplicirati znanstveno osnovane protokole vadb, ki spodbujajo varnost in prilagajanje.

KDO JE Alexis Batrakoulis?

Alexis Batrakoulis deluje v fitnes industriji že od leta 1995. Trenutno je najbolj aktiven kot predavatelj, pisatelj, izkušen strokovnjak tega področja in fiziolog v kar 30 državah na 4 kontinentih. Diplomiral je iz športne vzgoje in športne znanosti s poudarkom na fitnesu, magistriral pa iz teme rekreacija in zdravje s poudarkom na vadbi in debelosti. Trenutno se pripravlja na doktorat iz psihologije rekreacije s poudarkom na vadbi in debelosti.

Pridobil je že mnogo strokovnih kvalifikacij pri različnih mednarodno priznanih organizacijah, kot so ACE, ACSM, NASM in NSCA.

Je ustanovitelj in izobraževalni direktor Mednarodnega inštituta vadb za ljudi s prekomerno težo (IOETI), kjer izvaja delavnico »Specialistični programi vadbe za obvladovanje/nadzor debelosti in teže«, ki so ga priznale oz. potrdile vse vidne mednarodne organizacije (ACE, ACSM, AFAA, IFPA, ISSA, NASM, NSCA, NCSF, PTA Global, CanFitPro, Fitness Australia, REPs UK in EREPs).

V letošnjem letu 2019 je nominiran za prestižno globalno nagrado, ki jo podeljuje IDEA Health & Fitness Association, ki izpostavlja/prepoznava najbolj inovativne inštruktorje v zdravstveni in fitnes industriji oz. na področju vadb na svetovnem nivoju. Prejemnik te prestižne in častne nagrade bo razglašen 22. avgusta 2019 v Šanghaju na Kitajskem.

Dvodnevno dogajanje je sestavljeno iz 4 modulov, in sicer iz dveh teoretičnih in dveh praktičnih.

Več o programu, delavnici in delovanju predavatelja ter njegovega inštituta: www.ioeti.co 

 

BODIFIT DOMŽALE, sobota, 5. 10., in nedelja, 6. 10., 9h – 17h

Več informacij in prijava na -> http://bit.ly/2M4rt4b

Scroll to Top