logo fit maribor + avtive day
dni
ur
minut
datum fit maribor
logo maribor v gibanju
Fitko na Švic festu

Ne zamudite mega dogodka!

Tudi to leto imamo tradicionalni BODIFIT dogodek FIT MARIBOR!

Ta september se bo odvijal v sklopu aktivnih in zabavnih gibalnih dogodkov Maribor InMotion. Pridružite se nam na dopoldnevu čistega navdušenja, energične zabave in edinstvenih vadbenih doživetij.

FIT MARIBOR vas bo popeljal v svet organizirane rekreacije, namenjen pa je vsem generacijam in stopnjam treniranosti. Vsak lahko odkrije svoj vadbeni trend v novi sezoni! VABLJENI!

⏳ SOBOTA, 16. 9. 2023! 
📍 TRG LEONA ŠTUKLJA, MARIBOR. 
🔥 BREZPLAČNA UDELEŽBA!
😳 MESTA SO OMEJENA!

Utrinki minulih let ...

FIT Maribor 2023 sestavljajo

napis švic fest
napis cross city
napis bodifit atlet

ŠVIC FEST

Fitnes konvencija na trgu v mestnem jedru, ki je del dogodka FITMARIBOR. Ljudje vseh stopenj treniranosti se lahko brezplačno udeležijo najrazličnejših vadbenih zvrsti in skozi gibanje praznujejo oz. dajo edinstven pečat prazniku fitnesa v samem urbanem središču na prostem. Namen dogodka je promoviranje redne rekreacije fitnesa.

CROSS CITY

Neponovljiv dogodek za telo! Več vadbenih postaj, kjer se izvajajo različno ciljane vaje. Ta krožni fitnes trening ne bo nikogar pustil ravnodušnega. Ekipa strokovnjakov vas bo popeljala po mestnem jedru – z začetkom in koncem na Trgu Leona Štuklja, obiskali pa bomo tudi, Glavni trg, Slomškov trg in Trg svobode!

FUSION BALANCE

BODY&MIND vadbena uspešnica, uravnotežena vadba za telo in duha. V tej vadbi se združujejo komponente različnih vodilnih umirjenih gibalnih tehnik, kot so PILATES, mešanica različnih YOGA stilov, TAI CHIA in drugih. Vsako sezono se plasira nov koncept gibalnih kombinacij in glasbenega stila FUSIONbalance s svojo filozofijo, zasnovo, pristopom povezuje uveljavljene tehnike in moderne pristope na področju fitnesa, kineziologije, gibanja.

POWER JUSTFIT

Vadbena uspešnica že več kot 20 let. Velja za vadbo, pri kateri lahko posamezniki najhitreje oblikujejo svoje telo, hkrati pa je ena redkih vadb, kjer je tako izrazit »prirastek« mišične mase. Pri tej vadbi se uporabljata tradicionalna, multifunkcionalna fitnes pripomočka: pručka »step«, ki omogoča dvig platforme izvedbe, in komplet dvoročnih uteži »dumbells«, ki omogoča individualno prilagajanje obremenitve vsakega posameznika. Vadba je primerna za vse stopnje treniranosti.

MM DANCE

Vroči latino ritmi so nazaj! Vadba, kjer se strast do gibanja in do latino glasbe združita v eno. Preprosta kombinacija, tekoče povezana gibanja in artistični nastop – zagotovilo za nepozabno vadbo. V naslednji sezoni tudi na mariborskih vadbenih centrih. Vabljeni!

FIT KID

Fitnes vadba za najmlajše. Osnovna gibanja in vaje, koordinacija ob glasbi in animaciji pričarajo otroku zabavno izkušnjo skozi gibanje in glasbo. Točno to je tisto, kar starši želimo za naše otroke v tem digitalnem obdobju. Gibanje je zabava, gibanje je smeh in gibanje je zdravje!

BODIFIT ATLET

Za vse, ki redno vadite, skrbite za svojo formo, ne veste pa, kako FIT dejansko ste. Prav za vas je tekmovanje BODIFIT atlet na mestu. Preverite svoje sposobnosti, moč, vzdržljivost, eksplozivnost, agilnost in še kaj – pridobite resnično potrditev, da ste FIT in na pravi vadbeni poti. Če pa si pri tem prislužite še bogato nagrado, je to še samo dodaten bonus. Sedem preizkusov, sedem vaj za moško in žensko skupino (ločeno). Preverite podrobnosti https://bodifit.net/atlet/.

Lokacija dogodka

TRG LEONA ŠTUKLJA, Maribor

16.9.2023

Švic fest na stepu

Galerija

Tedi na Švic festu

Z nami strokovna ekipa

Kdo smo BODIFIT

Teče 25. leto, od nastanka je BODIFITa v Mariboru. Od samega začetka je bila težnja ena sama – kakovostne storitve strokovnjakov s področja rekreacije, fitnesa, gibanja, torej kineziologije. V teh letih je BODIFIT postal sinonim za kakovost in stroko na področju fitnesa. Sedaj kot največja slovenska organizacija šteje že več ko 80 strokovnih sodelavcev (kineziologov, fizioterapevtov, trenerjev in inštruktorjev) s področja uravnoteženega gibanja in načina življenja. Na dogodku FITmaribor bo vodja BODIFIT programa Marko Geršak s svojo ekipo strokovnih sodelavcev predstavil novosti specifičnih trendnih vadbenih stilov in zvrsti in to povsem brezplačno. Vabljeni na mariborski fitnes praznik! 

Partnerji

Si želite sodelovanja? Postanite eden od sponzorjev dogodka …

logo sportna unija slovenije
logo hitradio center
logo curaprox
Ereps logo

Prijavnica

Dogodek je BREZPLAČEN za vse, ki se prijavijo preko spodnjega obrazca.

*Soglašam, da me BODIFIT društvo oz. podjetje Victus, d.o.o. na moj elektronski naslov obvešča o dogodkih, prireditvah, programih in ugodnostih društva BODIFIT oz. podjetja Victus d.o.o. Seznanjen sem z dejstvom, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem s pisno zahtevo, poslano na naslov Tržaška cesta 65, 2000 Maribor ali z elektronsko izjavo poslano na marketing@bodifit.net

Pridružite se nam:

marketing@bodifit.net

080 9889