BODIFIT Fontana

POZOR:

Od 1.9.2019 izvajamo na centru BODIFIT FONTANA izključno samo vadbo v bazenu oz. hidrogimnastiko. Za ostale vadbe in fitnes obiščite druge BODIFIT centre. Rezervacije za hidrogimnastiko na tel. 031/222-862


BODIFIT FONTANA – Koroška c. 172, 2000 Maribor

Ker je preventiva ključna za biti fit!

BODIFIT Fontana je edini BODIFIT center, ki razvaja s prijetnim ambientom vode in lesa. Je namreč edini center, v katerem izvajamo vadbo v vodi – hidrogimnastiko

BODIFIT Fontana je arhitekturno zanimiv, lesen in zračen prostor, s prelepim razgledom na okoliške griče in gozdove ter Pohorje. Center je odprl svoja vrata leta 2008 kot drugi BODIFIT center.
Je tudi edini center, ki preživi poletje zunaj na prostem, na terasah Medicinsko termalnega centra (MTC) Fontana, kjer ob bazenih vsak dan potekajo vsi prestižni, učinkoviti in aktualni koncepti BODIFIT vadb.

BODIFIT Fontana s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe:

  • Ugodna lokacija: diagnostično-rekreativni-sprostitveni medicinski kompleks na obrobju Maribora, ob študentskem kampusu, veliko brezplačno parkirišče, obilica zelenja, hiter dostop z javnim prevozom iz centra mesta.
  • Glavna značilnost centra so preventivne vadbe oz. vadbe v vodi – hidrogimnastika.
  • Lep, arhitekturno prijazen fitnes ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev priznanih svetovnih proizvajalcev (Inter Atletika, Technogym, Precor, Life Fitness, Keiser, Concept, Air Machine, TRX, Flowin …). Fitnes je razdeljen na tri dele, in sicer ima kardio predel, predel s prostimi utežmi in predel trenažerjev. Opremljen je z različnimi pripomočki (Power Plate, BOSU, TRX, elastike, blazine, valji, pripomočki za vadbo propriocepcije …).
  • Velika dvorana je namenjena izvajanju vodenih vadb.
  • Prav posebno doživetje BODIFIT Fontana pričara v poletnih mesecih, ko se vodena vadba preseli na teraso bazenov in vadbe potekajo zunaj na svežem zraku. Posebnost tega poletnega časa je še, da članom po vadbi pripada ura brezplačnega kopanja v MTC Fontana.
  • Kineziološki kabinet je namenjen testiranjem na vrhunskih medicinsko-diagnostičnih merilcih telesne sestave, antropološke meritve …
  • Posebnost centra je zagotovo tudi bližina medicinskih storitev, fizioterapij, bazenov, savn, masaž …, kar omogoča zares celostno skrb za telo in pregled nad njim.
  • Bodifit SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambeni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.

BODIFIT Fontana – pridih preventive in rehabilitacije z velikim številom organiziranih preventivnih vodenih vadb in posebnih preventivnih vodenih vadb v vodi (Hidrogimnastike).
BODIFIT kot preventiva!

Scroll to Top