BODIFIT Domžale

Center BODIFIT Domžale je zaprt! Selimo se na novo lokacijo.

Z veseljem vam sporočam, da za vas odpiramo nov, moderen, največji fitnes center v osrednji Sloveniji, ki bo samo 2,5 km oddaljen od dosedanje lokacije. Vrhunska oprema, velika vadbena površina športnega dela, funkcionalni del, velik prostor za trenažerje, razširjen del kardio naprav, velik prostor za parter in vaje z lasno težo, sodobna plezala
in kletke, več vadbenih dvoran, regeneracijsko-terapevtski wellness center, sodobne krožne postaje za vse zahtevnosti, pilates center in kineziološki vadbeni kabinet, BODIFIT Caffe in skupni klubski prostori za po treningu. Nastal bo nov super ambient, ki bo prostorsko urejen samo za naše potrebe!

Razkošje harmonije med gibanjem, sprostitvijo in razvajanjem!

BODIFIT Domžale je največji BODIFIT center v Sloveniji. Svoja vrata je odprl leta 2012 kot tretji BODIFIT center. BODIFIT je tako s svojo strokovnostjo, tradicijo, izkušnjami in kakovostjo prisoten tudi v osrednji Sloveniji.

BODIFIT Domžale s široko paleto vadbenih poslastic je primeren za vse generacije in ponuja vso pestrost, širino in zanimivost BODIFIT ponudbe.

Center se nahaja ob magistralni cesti v Domžalah, blizu samega centra Domžal, kar vadečim omogoča hiter preskok iz vsakodnevnih obveznosti v nepozabno vadbeno izkušnjo v prelepem bambusovem ambientu. BODIFIT Domžale ponuja širok spekter kakovostnih tradicionalnih oblik rekreacije ter vseh aktualnih oblik in novosti, ki v Slovenijo šele prihajajo.

  • Ugodna lokacija: ob nakupovalnem centru, v neposredni bližini barov, številna brezplačna parkirna mesta v neposredni bližini in okolici.
  • Prostoren, zračen in sodobno opremljen fitnes ponuja širok izbor vrhunskih trenažerjev najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev (Technogym, Precor, Cybex, Life Fitness, Concept, TRX, Flowin, Star Trac …). Fitnes je razdeljen na tri dele, in sicer ima kardio predel, predel s prostimi utežmi in predel trenažerjev.
  • Velika dvorana za vodene vadbe je prostorna, zračna in popelje v učinkovito vadbeno izkušnjo.
  • V srednji dvorani se odvijajo vadbe iz fusion koncepta, koncepta, ki učinkovito povezuje funkcionalna gibanja v celovito vadbeno poslastico. Srednja dvorana je opremljena s sodobnimi pripomočki, kot so TRX trakovi, BOSU, blazine, valji, kettlebelli, ravnotežnostne blazine itd.
  • Pilates center za vse navdušence nad pristnim, prvinskim in izvornim pilatesom, kot ga je “izumil gospod Pilates”.
  • Kinezio dvorana z diagnostičnimi testiranji telesne sestave, antropološkimi meritvami, FMS-testiranji in še več.
  • Posebnost centra je kotiček za člane oz. zajtrkovalnica.
  • Ekskluzivna ponudba centra je popolnoma prenovljena Wellness oaza, ki jo v popolno sprostitveno celoto sestavljata Oaza savn in Oaza masaž.
  • Bodifit SHOP: ker stavimo na kakovost, imamo na policah le najboljše, kamor sodi znamka PhD iz Velike Britanije, ki ponuja izdelke s področja športne prehrane. Med dopolnili so tudi okusni beljakovinski napitki, prehranske ploščice, dopolnila za regeneracijo po vadbi, dopolnila za dobro počutje, vitamini, minerali, vadbeni pripomočki in tudi prehrambeni hit zadnjih let – superživila znamke Purasana iz Belgije.

BODIFIT Domžale – vrhunska kakovost osebnih trenerstev, vodenih vadb in wellness storitev. Preprosto VSE v ENEM!