BURN HIIT program – tečaj

KAJ JE BURN HIIT?

Je visokointenzivna intervalna vadba, kjer se prestavljajo, preizkušajo meje in sposobnosti posameznika s HIIT in TABATA protokolom. Vadba je značilna po kratkem trajanju (do 40 min). Je vadba za napredne vadeče, aktivne športnike in druge v dobri telesni formi. Je nadgradnja drugih tako imenovanih funkcionalnih zvrsti in sodi med najbolj intenzivno vadbo v sklopu BODIFIT PROGRAMA.

Pri BURN HIIT vadbi je poudarek na razvoju vseh motoričnih sposobnosti (moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd.) na maksimalnem individualno prilagojenem nivoju (individualna hitrost izvedbe) obremenitve.

Vadba s svojim visokointenzivnim učinkom izrazito vpliva na metabolične procese v telesu, ki so odgovorni za pospešeno porabo energijskih zalog v telesu (FAT BURNING EFFECT). Gre torej za vadbo, ki pospešeno pomaga preoblikovati telo. Izrazit po tej vadbi je občutek zadovoljstva, obenem pa ta vadba pomaga blažiti stres in premagovati vsakodnevne obremenitve.

KAJ JE BURN HIIT PROGRAM?

PROGRAMSKI DAN (8 ur)

Po licenčnem delu je osnovna izvedba vadbe udeležencem poznana. Vadeči in inštruktorji pa potrebujejo več! V programskem dnevu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti.

Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

KJE? BODIFIT Domžale

KDAJ? Nedelja, 12. maj 2019

Prijave in informacije -> http://bit.ly/2PMDMBf