BODIFIT ŠVIC FEST

Delite objavo

Pridružite se množicam v gibanju ob najbolj aktivnemu evropskemu dnevu – Evropskemu dnevu fitnesa. V ta namen pripravljamo ŠVIC FEST – 4 ure fantastičnih vadb, ki so namenjene prav vsakemu od vas in so popolnoma brezplačne!

BODIFIT ŠVIC FEST
Evropski dan fitnesa
Četrtek, 27. september – Trg Leona Štuklja
16.30 – 20.30
V okviru Evropskega tedna športa

Pridružite se množicam v gibanju ob najbolj aktivnemu evropskemu dnevu – Evropskemu dnevu fitnesa.

V ta namen pripravljamo ŠVIC FEST – 4 ure fantastičnih vadb, ki so namenjene prav vsakemu od vas in so popolnoma brezplačne!

V četrtek, 27. septembra od 16.30 naprej se bodo na največjem mariborskem trgu – trgu Leona Štuklja odvile vodene vadbe pod vodstvom mednarodno priznanih inštruktorjev iz Slovenije in tujine, namen dogodka pa je vzpodbuditi čim več ljudi h gibanju in se pridružiti več sto tisoč glavi množici v gibanju po vsej Evropi.

Udeležba je brezplačna, potrebna je le predhodna prijava. VSAK udeleženec prejme BODIFIT majico.

Vabljeni, da se udeležite ene ali pa kar vseh vadb, kar vam je ljubše! Potrebujete zgolj športno opremo in brisačo.

PROGRAM

Program dogodka je naslednji:

16.30 FUSION PILATES – BODIFIT team (Irena Skuk, Goran Pećanac)

FUSION PILATES je program, zasnovan iz različnih pilates tehnik in namenjen širši množici.

17.30 BURN HIITMarija Andrijašević in Nika Plevnik, Goran Pećanac

Marija Andrijašević je mednarodna predavateljica iz Hrvaške, diplomirana nutricionistka in predavateljica Fitnes inštituta. Je certificirana inštruktorica mnogih vodenih vadb, Adidas ambasadorka, predvsem pa karizmatična in energična oseba.

BURN HIIT – High Intensity Interval Training je visoko intenzivni intervalni trening po tabata protokolu. Primeren za tiste, ki se že gibajo.

18.30 POWER JUSTFIT – Teddy Otieno in Urša Krajšek, Katja Frol Štefan, Asja Pajk

Teddy Otieno prihaja iz Kenije, vendar že več kot 13 let živi in dela v Avstriji. Tam dela kot osebni trener ter trener vodenih vadb, pri svojih vadbah pa navdušuje s svojo sproščenostjo, motiviranostjo in novimi idejami.

POWER JUSTFIT je licenčni BODIFIT program, vadba za moč, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

19.30 FUSION BALANCE – Marko Geršak in Irena Skuk, Urša Krajšek, Asja Pajk

Marko Geršak je trener, predavatelj, mednarodno priznan prezenter na področju fitnesa, vodene vadbe in pilatesa ter ustanovitelj BODIFIT programa, pod njegovim okriljem pa deluje več kot 60 strokovno usposobljenih inštruktorjev. Velja za pionirja osebnega trenerstva in utemeljitelja sodobnih tehnik vodenih vadb v Sloveniji)

Fusion BALANCE je body&mind vadba, sestavljena iz elementov joge, pilatesa in tai chi-ja z nadzorovanim in umirjenim gibanjem.

Samo na ŠVIC FESTu bo na voljo edinstvena možnost, izkoristite jo!

Za 10€ namreč lahko prejmete BODIFIT STARTER PAKET v vrednosti 40€!

✔ celoletno BODIFIT  članarino, ki prinaša res veliko ugodnosti
✔ BODIFIT torbo / nahrbtnik
✔ BODIFIT shaker
✔ zdravo čokoladico
✔ zapestnico
✔ teden brezplačne vadbe v katerem koli BODIFIT centru

Popoldanski termini vodene vadbe v BODIFIT Studenci, BODIFIT Fontana in BODIFIT City ta dan odpadejo. Se vidimo na trgu!

 

 

 

 

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.