90 DNEVNO PREOBLIKOVANJE z BODIFIT Play!

 

  • Koda PLAY5, za popust.

  • Program, primeren za vse starosti.

  • ‌Zasnovan za dosegljive in dolgoročne rezultate.

  • ‌Strokovna podpora.

“90 dnevni program sem intenzivno izvedla že 2x. Vse skupaj sem brez diete samo z zdravo prehrano izgubila 12kg. Niti enkrat nisem obiskala nobenega fitnes centra, telovadila sem le po programu in občasno izvajala vadbe, ki so na voljo v Playu.”

Anamarija P., 28 let.

 Prvih 30 prijavljenih prejme veljavno kodo PLAY5 in po najnižji ceni preoblikuje svojo postavo v 90 dneh!

Več o programu:

90 DNEVNO PREOBLIKOVANJE

Vsaka prava transformacija in bolj vitalen način življenja se začneta – s prvim korakom. Upanje vseh pa je, da samo traja in traja, kajti le tako vam lahko na dolgi rok postaneta uravnoteženo gibanje in prehrana stalnici, na osnovi katerih pa lahko s skupnimi močmi dosežemo dobre rezultate.
 
Do programa dostopate na tej strani, kjer so aktivnosti sestavljene za vsak dan v tednu vseh 90 dni. Le prepustite se!
 
Za določene vaje boste potrebovali vadbene pripomočke, ki so lahko improvizirani (plastenka vode, utežke, metlin štil, stol, sedežna, preproga, ipd.) ali pa si priskrbite osnovne vadbene pripomočke, ki jih lahko ugodno dobite TUKAJ, ali kjerkoli drugje.
 
Pomembno je, da se držite programa – pa če se vam zdi še tako (pre)lahek.
Če pa imate občutek, da je pretežko ali da ste preutrujeni, prilagodite program svojemu počutju in sposobnostim. Zapomnite si: manj = VEČ!
 
Če boste imeli težave z vadbami, s počutjem, če vam bo prelahko ali pretežko, nas obvestite. Skupaj bomo obravnavali vaš primer, ga reševali in vam pomagali! Tako kot pri vseh aktivnostih je tudi pri tem programu izrednega pomena priprava. Pomembno je, da se psihično in fizično pripravite na obremenitve, na spremembe življenjskega stila in na prehodne faze, ki so del vsakega programa te vrste.

Zelo pomemben dejavnik uspeha je nadzorovan in viden napredek. Če pretvorimo napredek v številke ali vizualno spremembo, bo motivacija še večja, vsako naslednje testiranje pa boljše. Priporočam vam, da se pred začetkom vadbenega programa na priloženem obrazcu izmerite, se stehtate, po možnosti tudi fotografirate. Če želite na katerem od naših vadbenih centrov opraviti medicinsko diagnostično testiranje InBody vam le-to pripada po posebni ceni -50%. Gre za medicinsko natančen merilec deleža maščob v telesu, podkožne maščobe, visceralne maščobe, mineralnih in mišičnih sprememb. Zaželeno je, da testiranje opravite pred programom in še enkrat po 90 –ih dneh. Vsi, ki nam boste posredovali  izpolnjene obrazce, se boste uvrstili v nagradno žrebanje za bogate nagrade.

Obrazec “osebni list” najdete TUKAJ.

Te aktivnosti prebudijo telo po nočnem počitku, pospeši se cirkulacija, metabolizem in delovanje organov. Aktivnosti, ki jih bomo opravljali pred vsakodnevnimi obveznostmi vas bodo pripravile, da boste v dan stopili z veliko energije in entuziazma.

Izbirate lahko med FIT razgibavanjem, jutranjo hojo oziroma jutranjim intervalnim tekom.

FIT razgibavanje je sistem logično povezanih gibanj, z njim pa na preprost, zabaven način v samo 20 minutah razgibamo celotno telo oz. aktiviramo vse dele telesa, se sprostimo, prebudimo čute.  Redno izvajanje FIT razgibavanja bo bistveno vplivalo na bolj kakovosten aktiven način življenja.
Jutranji sprehod traja do 30 minut. Pomembno je, da držimo poudarjen korak s hitrostjo, pri kateri se ne zadihamo in brez težav držimo tempo do 30 minut. Primerno predvsem za popolne začetnike.

Intervalni tek je izmenjevanje teka in hoje z različnimi minutnimi intervali. Primerno za vadeče, ki nimajo težav s tekom.

Jutranje aktivnosti so lahko tudi kakšne druge gibalne aktivnosti, na primer kolesarjenje, joga, pilates, tibetanske ali terapevtske vaje, vendar naj ne trajajo več kot 30 minut.

Aktivnosti v popoldanskem ali večernem času, ki si jih lahko časovno razporedite sami glede na svoj urnik (delovne, družinske obveznosti…). Zaželeno je, da se striktno držite plana popoldanskih aktivnosti, razen če se pojavi utrujenost, izčrpanost ali bolečine. V tem primeru se lahko na začetku kak vadbeni dan izpusti, saj je v tem času za regeneracijo potreben daljši čas. Najmanj 3x tedensko izvedite popoldanske/večerne aktivnosti, ki jih lahko izbirate sami po programu.

Vsi vemo, da je uravnotežena prehrana ključ do rezultatov. Vabim vas, da si ogledate vse videe v kategoriji NUTRITION (Prehrana). Gre za kratke prehranske nasvete, ki smo jih razdelili po obrokih, torej kosilo, malica, zajtrk in večerja ter prehranska dopolnila.

Program je primeren za ženske vseh starostnih skupin, za tiste na začetku in vse ostale, ki želijo postopoma graditi transformacijo telesa. 

Ne odlašajte, koda PLAY5 je na voljo le za prvih 30 prijavljenih!