BODIFIT TV – Vodena vadba v dnevni sobi!

Delite objavo

Dvakrat tedensko premiera video vadbe na portalu BODIFIT Play. Sreda: POWER CROSS 04 (18.00).

BODIFIT TV – Vadba v dnevni sobi!

 
V času izolacije smo vam dvakrat ali trikrat dnevno na Facebooku nudili vadbe #BODIFITDOMA, ki ste jih lahko z nami izvajali v lastnih dnevnih sobah.
 
Ob postopnem vračanju v običajno bomo še naprej skupaj vadili na daljavo. Na portal BODIFIT Play bo vsaj dvakrat tedensko dodana nova vadba. Na portalu sicer najdete mnogo koristnih vsebin, ki vam bodo pomagale do bolj krepkega zdravja, bolj vitalnega telesa, več energije in ki vas bodo sprostile.
 

Zbirke vadb, koristne informacije in nasveti, recepti, zabavne zgodbe resničnih ljudi in še več.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.