BODIFIT Certifikat

Uspešnost podjetja je odvisna tudi od dobrega počutja, zdravja in psihofizične kondicije zaposlenih!

BODIFIT CERTIFIKAT

Uspešnost podjetja je odvisna tudi od
dobrega počutja, zdravja in psihofizične kondicije zaposlenih!

Dobro zdravje je temelj za dobro in uspešno življenje ter delo – za posameznika in za delovno organizacijo.

Skrb ne le za ohranjanje, ampak celo za izboljševanje zdravja zaposlenih je ekonomsko upravičena, saj so samo zdravi in zadovoljni delavci, ki delajo v varnem in vzpodbudnem delovnem okolju, produktivni, ustvarjalni, učinkoviti, redkeje zbolijo in še redkeje odhajajo v bolniški stalež. Vrh vsega pa je dodana vrednost vsega še ta, da ostajajo zvesti organizaciji oziroma delodajalcu.

Pri BODIFITU® se tega zavedamo! 

Zavedamo se, kako pomemben je prav vsak člen verige, kako esencialnega pomena je odlično počutje vsakega zaposlenega. Zato želimo pomagati tudi vsem posameznikom zunaj naših vadbenih centrov. Želimo pomagati na delovnih mestih in spodbujati prizadevanja podjetij, ki cenijo, podpirajo in omogočajo dobro zdravje in počutje vseh zaposlenih.

4 razlogi, zakaj poskrbeti za FIT sodelavce: 
– imeli bodo več energije, kar posledično pomeni večjo učinkovitost, motivacijo in pozitivno energijo na delovnem mestu,
– redna telesna aktivnost pomaga pri izboljšanju miselne koncentracije in večji zbranosti,
– športna rekreacija pomaga pri obvladovanju stresa,
– splošno boljše zdravstveno stanje sodelavcev pomeni manj bolniškega staleža.

BODIFIT® kot mednarodna blagovna znamka sodobnega, utemeljenega in strokovnega fitnesa podeljuje podjetjem, ki skrbijo za spodbujanje in motiviranje svojih zaposlenih k telesnim aktivnostim izven delovnega časa, poseben in poklona vreden – Certifikat FIT PODJETJE. 

Certifikat predstavlja zavezo k FIT načelom in težnji po uravnoteženem načinu življenja zaposlenih. S povezovanjem, usposabljanjem ter osveščanjem zaposlenih se kaže odnos podjetja do osnovnih vrednot in potreb posameznika (posledično kolektiva), ki je danes vse prepogosto ujet v najbolj razširjeno bolezen sodobnega časa – stres. 

Ponosni smo, ker je takšnih osveščenih podjetij vedno več, ker lahko vse več podjetjem čestitamo za njihove napore in trud za svoje sodelavce. Tako smo decembra lani obiskali podjetje Mikrocop in jim uradno predali certifikat FIT PODJETJE!

V želji, da bomo letos čestitali ter predali certifikat FIT PODJETJE še ogromno podjetjem, nadaljujemo z osveščanji in spodbujanjem k temeljnemu – odličnemu počutju posameznika tudi v delovnem okolju!