Aktualno

Aktualno

Booty trak

Spletna trgovina BODIFIT SHOP deluje nemoteno. Ta teden vam ponujamo trojni komplet Booty band: vadbo, priročnik in izdelek.

Preberi več »
Obvestila

Centri do nadaljnjega zaprti

V skladu s trenutno situacijo, v kateri se je znašla skupnost, in v želji po čim hitrejši rešitvi sporočamo, da bodo BODIFIT CENTRI od jutri, 15. 3. 2020, zaprti do nadaljnjega.

Preberi več »
Dogodki

(PRESTAVLJENO) MARATON VADBE

Razgibajmo se za začetek pomladi na edinem pravem MARATONU VADBE z 20-letno tradicijo. Maraton bo tokrat potekal na 3 lokacijah hkrati – Maribor Štuk, BODIFIT Celje in BODIFIT Domžale.

Preberi več »
Dogodki

(prestavljeno) Koncert ob 20. obletnici

BODIFIT koncert s skupino TABU Koncert je na podlagi odredbe ministra za zdravje prestavljen – o novem datumu boste obveščeni, ko bo določen. 20 let BODIFITa je tesno povezanih z glasbeno skupino Tabu, saj smo v študentskih časih skupaj z

Preberi več »
Aktualno

BODY MISSION 2020

V začetku novega leta vam ponujamo program Telo na misiji 2020, kjer vam bo v relativno kratkem času uspelo spremeniti vaše razvade. Podali se boste na pisano pot, polno gibanja, druženja, novih znanj. Ob uspešni misiji si boste povrnili življensko energijo ter ponovno zasijali v polni meri. Naj se vaša preobrazba začne zdaj!

Preberi več »
Aktualno

Delavnica Boljši trener

Delavnica Boljši trener 9. februarja bo v Domžalah potekala delavnica Boljši trener, na kateri se boste dotaknili koncepta prodaje in uspešnosti v vodenju in svetovanju strankam na fitnesu. Poudarek bo na liku osebnega trenerja in kako vzpostaviti odličen odnos s

Preberi več »